Mijn favorieten

Woning verkopen

Het verkopen van uw woning

Hoe vaak (ver)koopt u een huis in uw leven? In ieder geval veel te weinig om er echt bedreven in te raken. Voor ons is het dagelijks werk, dus weten we welke valkuilen er te verwachten zijn en waar we zoal op moet letten. We kennen de weg naar het Kadaster, weten de bestemmingsplannen te vinden en zijn alert op de zaken die u wellicht over het hoofd ziet. Zoals een olietank onder het rozenperk of asbest in de woning. We kunnen de staat van onderhoud goed inschatten en u een globale indruk geven van de kosten van een verbouwing of renovatie.

Als u van plan bent uw huis te verkopen, kunt u dat natuurlijk zelf doen. Dan komt u waarschijnlijk terecht in een wirwar van aspirant-kopers, prijsonderhandelingen en vragen waarvan u het bestaan niet eens wist. Ontelbare bezichtigingen en kopjes koffie later, bent u allang blij als uw huis nog kunt slijten. Maar u kunt ook naar Lieberom makelaars. Wij vinden voor u een koper die bij uw huis past. Een koper, die ziet hoeveel liefde u in uw huis heeft gestopt en die begrijpt hoeveel het waard is. Kortom een koper die uw huis verdient.


Uitgebreide kennis van de regio is karakteristiek voor ons kantoor. Maar ook een gespecialiseerde werkwijze en persoonlijke betrokkenheid. Bij de verkoop van uw huis begeleiden wij u van begin tot eind. Wij houden ons hoofd koel bij de hitte van de prijs-onderhandelingen en maken harde afspraken met de makelaar van de andere partij. Wij begeleiden u bij de notaris en nemen de hele verkoop-papierwinkel voor onze rekening. Als u wilt, taxeren wij uw nieuwe huis en geven wij hypotheek- en verzekeringsadvies.

Uw huis verkopen doet u niet iedere dag. Als u zich door Lieberom makelaars laat begeleiden, haalt u een kenner van de regionale onroerend goed markt in huis, een specialist op dit gebied, een NVM makelaar met oog voor wat u zelf soms niet meer ziet.

 

Uw woning succesvol verkopen volgens deze 4 stappen:

 

Stap 1: Kennismaking 

Een vrijblijvende kennismaking bij u thuis. We bespreken uw situatie en wensen en lopen samen door de woning heen. Na de kennismaking ontvangt u van ons een passende offerte.
 

Stap 2: Woningpresentatie maken

U heeft besloten dat wij uw huis mogen verkopen, nu is het zaak om alle relevante gegevens omtrent de woning te verzamelen en hier een unieke presentatie van te maken. De presentatie bestaat uit:
 

  • Foto's van uw woning
  • 360 graden foto's voor een digitale rondleiding
  • Plattegrond
  • Promotie film (optioneel)
  • Verkoopbrochure (met vragenlijst en lijst van zaken)
  • Funda presenatatie 

Al deze stappen kunt u als verkoper thuis bekijken via uw eigen Move.nl account

 

Stap 3: Te koop!

Het voorbereidende werk is klaar en het is tijd om de markt op te gaan en uw woning onder de aandacht te brengen. Dit doen wij door gebruik te maken van Funda, onze eigen website en social media kanalen. Tevens zorgen wij voor promotiemateriaal voor uw woning zoals een verkoopbord of raamposters zodat uw woning de aandacht krijgt die het verdiend!

 

Stap 4: Verkocht

Wij nemen alles omtrent de verkoop uit handen. De bezichtigingen, de onderhandelingen, het maken van de koopovereenkomst en de inspectie voorafgaand aan het bezoek aan de notaris. Het hele proces gaat uiteraard in overleg met u en is te volgen via uw wiegen Move.nl account. 
 

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring