Mijn favorieten

Taxeren

Een woning of bedrijfspand laten taxeren

Lieberom Makelaars verricht taxaties voor diverse doeleinden en opdrachtgevers, zoals particulieren, banken, bedrijven en voor de fiscus. De vraag naar de waarde van het onroerend goed kan in veel gevallen van belang zijn. Bijvoorbeeld bij de aan- en verkoop van een woning, hypotheeklening, verzekeringen, WOZ-waarde of bij een erfenis.

De taxatie is een onafhankelijk en objectieve waardebepaling van onroerend goed. In een taxatierapport wordt de waarde van voorwerpen of onroerend goed vastgelegd. Dit taxatie rapport wordt opgesteld door een beëdigd taxateur. Hierbij is het van belang dat u een realistisch oordeel krijgt van een deskundige. Wilt u door een van onze deskundigen een taxatie laten uitvoeren neemt u dan contact op met ons. Of vul het formulier op de website in.


Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties. Zij valideren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Op deze wijze wil het NWWI in bredere zin bijdragen aan het voorkomen van frauduleuze taxatierapporten. Indien u een hypotheek wenst met NHG is een NWWI taxatie een voorschrift. Inmiddels hanteren de meeste hypotheekverstrekkers de NWWI taxatie ook als eis.Via onderstaande link kunt u rechtstreeks een NWWI taxatie aanvragen bij Lieberom Makelaars te Sappemeer:

 

Taxeren via Lieberom Makelaars Sappemeer

Via onderstaande link kunt u rechtstreeks een NWWI taxatieaanvragen bij Lieberom Makelaars te Haren:

 

Taxeren via Lieberom Makelaars Haren


De taxateurs bij Lieberom makelaars zijn NRVT gecertificeerd. 
nrvt logo

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring