Mijn favorieten

Het verkopen van uw woning


Hoe vaak (ver)koopt u een huis in uw leven? In ieder geval veel te weinig om er echt bedreven in te raken. Voor ons is het dagelijks werk, dus weten we welke valkuilen er te verwachten zijn en waar we zoal op moet letten. We kennen de weg naar het Kadaster, weten de bestemmingsplannen te vinden en zijn alert op de zaken die u wellicht over het hoofd ziet. Zoals een olietank onder het rozenperk of asbest in de woning. We kunnen de staat van onderhoud goed inschatten en u een globale indruk geven van de kosten van een verbouwing of renovatie.

Als u van plan bent uw huis te verkopen, kunt u dat natuurlijk zelf doen. Dan komt u waarschijnlijk terecht in een wirwar van aspirant-kopers, prijsonderhandelingen en vragen waarvan u het bestaan niet eens wist. Ontelbare bezichtigingen en kopjes koffie later, bent u allang blij als uw huis nog kunt slijten. Maar u kunt ook naar Lieberom makelaars. Wij vinden voor u een koper die bij uw huis past. Een koper, die ziet hoeveel liefde u in uw huis heeft gestopt en die begrijpt hoeveel het waard is. Kortom een koper die uw huis verdient.


Uitgebreide kennis van de regio is karakteristiek voor ons kantoor. Maar ook een gespecialiseerde werkwijze en persoonlijke betrokkenheid. Bij de verkoop van uw huis begeleiden wij u van begin tot eind. Wij houden ons hoofd koel bij de hitte van de prijs-onderhandelingen en maken harde afspraken met de makelaar van de andere partij. Wij begeleiden u bij de notaris en nemen de hele verkoop-papierwinkel voor onze rekening. Als u wilt, taxeren wij uw nieuwe huis en geven wij hypotheek- en verzekeringsadvies.


Uw huis verkopen doet u niet iedere dag. Als u zich door Lieberom makelaars laat begeleiden, haalt u een kenner van de regionale onroerend goed markt in huis, een specialist op dit gebied, een NVM makelaar met oog voor wat u zelf soms niet meer ziet.


Indien u uw woning bij ons in de verkoop zet zal de makelaar foto’s maken en meldt hij de woning aan via Funda. Hierdoor komt u woning samen met een brochure op de website www.funda.nl te staan. Daarnaast komt er een foto van uw woning in de etalage te hangen en wordt er een uitgebreide brochure gemaakt.


U kunt uw woning zelf volgen via Mijn NVM. Zodra u overweegt uw woning te verkopen kunt u ons vrijblijvend uitnodigen voor een gesprek. In dit gesprek geven wij graag toelichting op onze werkwijze.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring