Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Marie Curielaan in Kolham 9615

Marie Curielaan

9615 Kolham
Koopprijs € 75.000,- v.o.n. Huurprijs € 700,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op de Rengerspark aan de A7 Groningen-Nieuweschans worden 7 bedrijfsunits gerealiseerd. De bedrijfshallen komen te staan op de hoek van de Marie Curielaan en de Albert Einsteinlaan op een kavel van ruim 1600m2. Er is nu nog de keuze tussen 82m2(blok van 3) en 84m2(blok van 4) oppervlak van de hal. De hallen zullen casco worden opgeleverd, met aan de straatzijde een loopdeur en ramen en aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 82 m²
Lees meer

Omschrijving

Op de Rengerspark aan de A7 Groningen-Nieuweschans worden 7 bedrijfsunits gerealiseerd.

De bedrijfshallen komen te staan op de hoek van de Marie Curielaan en de Albert Einsteinlaan op een kavel van ruim 1600m2.

Er is nu nog de keuze tussen 82m2(blok van 3) en 84m2(blok van 4) oppervlak van de hal.
De hallen zullen casco worden opgeleverd, met aan de straatzijde een loopdeur en ramen en aan de achterzijde een overheaddeur.

In overleg en tegen meerprijs kunnen de hallen met een tussenvloer en of kantoorruimte worden opgeleverd. De prijzen van meerwerk zijn op aanvraag.

Opdrachtgever is voornemens om een Vereniging van Eigenaren op te richten waarin het complex met de 7 units zullen worden ingebracht. Bij koop wordt u dan eigenaar van een appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitende gebruik van de unit en gezamenlijk eigenaar van het buitenterrein.

De bouw zal starten nadat 4 van de 7 hallen zijn verkocht of verhuurd.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 75.000,- vrij op naam Huurprijs € 700,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Bouw start na verkoop/verhuur van 4 van de 7 hallen. BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 82 m² Perceeloppervlakte 82 m² Diversen Locatie toelichting Gelegen op het Rengers Bedrijvenpark in Kolham aan de A7 Groningen-Nieuweschans Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
82 m²
Route van naar Marie Curielaan, 9615 Kolham

Neem contact met ons op


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.