Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Groningen

Regio Groningen

Vraagprijs € 925.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Hotel, Café, Restaurant, Cafetaria in Hoogezand. Dit Hotel is gelegen aan de rand van het centrum en biedt al vele jaren onderdak en ontspanning aan bezoekers uit alle delen van de wereld. Het hotel is van oudsher een echt familiebedrijf waar gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Het is vooral in trek bij bezoekers die uit zakelijke overwegingen voor korte of langere termijn in...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 400 m²
Lees meer

Omschrijving

Hotel, Café, Restaurant, Cafetaria in Hoogezand.

Dit Hotel is gelegen aan de rand van het centrum en biedt al vele jaren onderdak en ontspanning aan bezoekers uit alle delen van de wereld. Het hotel is van oudsher een echt familiebedrijf waar gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Het is vooral in trek bij bezoekers die uit zakelijke overwegingen voor korte of langere termijn in de omgeving verblijven. Het restaurant en de aangrenzende lunchroom trekken daarnaast ook veel bezoekers uit de eigen omgeving.
Onze opdrachtgever exploiteert dit prachtige zeer goed renderende bedrijf sinds 2010. Het object is gelegen in het winkelcentrum Martenshoek en heeft voldoende parkeer plaatsen, de doelgroep is bedrijven en particulieren.

NADERE GEGEVENS OMTRENT HET OBJECT
Er zijn geen verplichtingen aan een brouwerij en of speelautomaten exploitant.
In bruikleen zijn: brouwerij koeling, glas deur kast Coca Cola en een Ola vriezer.

INDELING BEDRIJF/WONING
Begane grond: entree, café/restaurant 72 m² met 41 zitplaatsen, ontbijtzaal 30 m², cafétaria 42 m² met 18 zitplaatsen, keuken met vetvangput 30 m², kelder met 2 koelcellen 30 m², garderobe 10 m², hal met toiletten 28 m², magazijn 40 m², dubbele garage/berging, aanleunwoning(verhuurd),parkeerplaats, zeer grote tuin met tuinhuis en ruime carport voor 4 auto's.

1E ETAGE: 4 twee persoon kamers, 6 één persoon kamers, alle kamers hebben douche en toilet, nooduitgang met stalen brandtrap.
2E ETAGE bedrijfswoning: woonkamer/keuken met toegang naar groot dakterras, badkamer met douche, vaste wastafel en toilet, slaapkamer, badkamer met douche en toilet en 2 slaapkamers.

BOUWKUNDIGE GEGEVENS
Het object wordt centraal verwarmd door 2 Remeha ketels, de warmwatervoorziening geschiedt door boilers, de begane grond en de 1e etage hebben kunststof kozijnen met isolatieglas, de 2e etage heeft houten kozijnen met isolatieglas, het object is voorzien van een goedgekeurd brandalarm systeem, waarvoor een gebruiksvergunning is afgegeven.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs voor de onroerende zaak inclusief goodwill/inventaris is € 925.000 k.k..
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 925.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 400 m² Verkoopoppervlakte 180 m² Woonoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 3143 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen in het centrum van Martenshoek op 2 autominuten van de A7 Groningen-Nieuweschans. Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Ter overname
Ja
↳ Personeel
Ja
↳ BTW belast
Ja
Sector
Hotelsector
Type
Hotel (-café-restaurant)
Woonruimte aanwezig
Ja
Woningoppervlakte
150 m²
Huurinkomsten woonruimte
€ 1,- p.j.
Horecaruimte
150 m²
Huidige aantal zitplaatsen
40
Aantal hotelkamers
10
Omzet laatste boekjaar
€ 1,-

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.